Esztétikai kezelések

Szép fog, megnyerő külső!

Esztétikai kezelések

A fehér fogak a fiatalságot, az egészséget és a vitalitást jelképezik, ennek ellenére gyakran találkozunk elszíneződött, ferde, hiányos fogsorral. A modern esztétikai kezelések mindezekre megoldást nyújtanak.

Fogfehérítés

A peroxidmentes fogfehérítő anyagokat reklámozó cégek híresztelése a peroxid káros hatásairól tévesek! Gondoljon csak bele, hogy az egyetemet végző fogorvosok, akik betegeik egészségét tartják szem előtt, miért állnak ki a peroxid-tartalmú fogfehérítő rendszerek mellett és ítélik el a laikusokat megtévesztő, jó reklámfogásnak ígérkező peroxid-mentes fogfehérítő módszereket?!

Hogy Ön is megértse most eláruljuk, hogyan működik a peroxiddal történő fehérítés!

A hidrogén-peroxid egy kis molekula, emiatt szabadon diffundál a fogszövetekbe, ahol egy oxidációs folyamat által szabad gyökökre bomlik. Ezek a gyökök szerves kötést alkotnak a fogszövetekben található, elszíneződést okozó nagy molekulájú festékanyagokkal, ezáltal kisebb, színtelen molekulákra darabolva azokat.

Ugye Ön is elhiszi már, hogy a peroxid-mentes fehérítés átverés?!

Ha szeretne Ön is szakemberekre bízva magát vakítóan fehér mosolyt, keresse fel fogászatunkon dolgozó orvosainkat és válassza rendelői, vagy otthoni fogfehérítő csomagunkat!

Direkt héj

A frontfogak területén kialakuló szuvasodásokat már régóta fogszínű kompozit töméssel látják el az orvosok, de ezek idővel gyakran elszíneződnek, szélük lepattog. Ilyen esetben készíthető direkt héj, melynek során a fog egész külső felszínére tömőanyag kerül, így növelve az esztétikai hatást. A modern, klinikánkon használt magas minőségű, direkt a front régióra kifejlesztett tömőanyagok ugyanis alkalmasak arra, hogy a szemet megtévesztő módon teljesen beleolvadjanak a többi fog közé.

Fogékszer

Manapság egyre elfogadottabbá vált, hogy szinte minden testrészbe tehető valamilyen ékszer. Miért lenne ez másképp a fogaknál? Klinikánkon jó minőségű fogékszert ragasztathat fel fogára orvosunkkal!

Szeretne többet megtudni a fogfehérítésről?

Olvassa el blogunkon, az alábbi linken!

Ön is szeretne szép, fehér fogakat, de kétségei vannak a fogfehérítéssel kapcsolatban?

Lépjen kapcsolatba velünk!

+36 30 845 5985

Kapcsolat

Kezelések

Implantátum

Konzerváló fogászat

Szájhigiénés kezelések

Esztétikai kezelések

Fogpótlás

Szájsebészet

Gyermekfogászat

Fogszabályozás

Munkavégzések

Konzerváló fogászat
Implantátum
Fogpótlás
Esztétikai kezelések
Fogszabályozás