Konzultáció


Kedves Betegeink!

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 469/2021. (VIII.6.) Kormányrendelet értelmében a tervezhető fogászati kezelések csak akkor vehetők igénybe, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

a) A koronavírus ellen védett, és védettségi igazolással rendelkezik a páciens.

b) A tervezett ellátást vagy a beavatkozást megelőző 48 órán belül elvégzett negatív eredményű molekuláris biológiai vizsgálattal - SARS-CoV-2 PCR-teszt –
és az ellátás vagy a beavatkozás napján elvégzett negatív eredményű antigén gyorsteszttel igazolja a páciens, hogy a vizsgálat időpontjában a szervezetében SARS-CoV-2 koronavírus nem volt kimutatható.

Kérjük, hogy érkezéskor mutassa be az igazolásokat!

Tájékoztatjuk, hogy klinikánk területén továbbra is kötelező a védőmaszk viselete!

Köszönjük a megértést!
A ThermalDent csapata


Konzultáció

Az első találkozás fontossága

Konzultáció során orvosaink elvégzik az első vizsgálatot, ami magába foglalja az arc-állcsonti terület, a szájüreg, a szájnyálkahártya és a fogak esetleges kóros elváltozásainak felkutatását. Emellett készül egy panoráma röntgen, aminek segítségével az orvos és a páciens közösen, az adott körülményeket figyelembe véve megbeszélik a legoptimálisabb kezelési tervet.

Az első vizsgálat során készülhet intraorális kis röntgen is az egyes fogak és fogak körüli csontszövet pontosabb megítélésére.

Bejelentkezés - Lemondás módosítása

Pácienseinket telefonon, vagy személyesen történő előzetes időpontegyeztetés (bejelentkezés) után tudjuk fogadni. SMS-ben történő bejelentkezésre/lemonásra/módosításra nincs lehetőség. Ha az Önöknek fenntartott időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni, szíveskedjen időben jelezni! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás/időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 24 órával lehetséges (kizárólag nyitvartási időben H-P:8-16). Hétfői kezelések lemondását előző hét péntek 14-óráig tudjuk elfogadni.

Köszönjük az együttműködést!

Rólunk:

 • Szolgáltatások:

  Implantátum, Konzerváló fogászat, Szájhigénés kezelések, Esztétikai kezelések, Fogpótlás, Szájsebészet, Gyermekfogászat, Fogszabályozó

 • Cím:

  9600 Sárvár, Batthyány u. 41–43.

 • Elérhetőségek:

  Telefon: +36 30 845 5985
  Email: info@thermaldent.hu

Térkép:

Kapcsolat: