Pályázati eredmények

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram Forgóeszköz finanszírozás: 15.000.000 Ft

GINOP-8.3.5-18/B

Kedvezményezett neve: P & S THERMAL-DENT Fogászati Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerződött támogatás összege:

Projekt összköltsége:

Támogatás mértéke:

Projekt tervezett befejezési dátuma:

Projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B

A projekt tartalma:

„A P & S THERMAL-DENT Fogászati Korlátolt Felelősségű Társaság eszközállományának fejlesztése”

GINOP-1.2.8-20-2020-00549

Kedvezményezett neve: P & S THERMAL-DENT Fogászati Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerződött támogatás összege: 18 525 633 Ft

Projekt összköltsége: 26 465 190 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.11.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00549

A projekt tartalma:

A projekt keretében 3D panorámaröntgen, implantológiai berendezés és száj képletek bedigitalizálására alkalmas eszközök beszerzése valósult meg, melyek hozzájárulnak cégünk technológiai fejlődéséhez és a munkaerő létszámának megtartásához. Hitvallásunk, hogy minden ember számára az ép és egészséges fogak elengedhetetlenek a minőségi élethez. Tevékenységünkkel ezt célozzuk elősegíteni.

1. A 3Shape Trios 3 Wir POD pen grip eszköz beszerzésével fogászatunkon lehetőség nyílt a száj képletek bedigitalizálására. A digitális lenyomat ellenőrizhető és szabadon felhasználható a fogászati restauráció elkészítésében. A digitális fogászati restaurációk elkészítésében nélkülözhetetlen eszköz. A 3Shape Trios 3 POD Wir pen grip hordozható, TRIOS® Ultrafast Optical SectioningTM technológiával működő szkenner, amely a szájban készít magas pontosságú digitális 3D képet. Ennek eredményeként fogászati klinikánkon házon belül nyílik lehetőség a gyártásra, be tudjuk vonni a kezelés menetébe pácienseket, meg tudjuk mutatni a várható eredményeket , ugyanis ez a technológia eddig még nem volt klinikánkon, eddig még nem tudtuk elvégezni ezt a folyamatot. Ezzel a technológiával elérhetővé vált ez a fogkezelési megoldást az egészségpénztári támogatással rendelkező páciensek számára is.

2. A MyRay Hyperion X5 "AIR" - 3D/2D panorámaröntgen beszerzésével megvalósult a világ egyik legkisebb helyigénnyel rendelkező 3D/2D rendszerének alkalmazása, melyet innovatív design, rugalmasság és felhasználóbarát működés jellemez. A fogászati kezelés bármely szakaszában gyorsan és könnyen használható, magas minőségű 3D és 2D felvételeket biztosít alacsony sugárdózis mellett. A rendkívül gyors adat-feldolgozásnak köszönhetően azonnali diagnózist és hatékony orvos-beteg kommunikációt tesz lehetővé. Rugalmas, a látómezőt (FOV) és a dózist az aktuális diagnosztikai igényekhez igazíthatjuk. 2D felvételek esetén a MultiPAN funkció használatával 5 különböző panoráma röntgenképet elemezhet a felhasználó egyetlen exponálás alkalmával. Felnőttek, gyermekek és kerekes-székes páciensek esetében is egyszerű a beteg pozicionálása a 3 lézer-irányvonal segítségével. Egyetlen szoftver segítségével elemezhetjük a 2D és 3D felvételeket: az iRYS egy egyszerű, felhasználóbarát képalkotó szoftver, mely az összes szükséges funkcióval rendelkezik. Eredménye: fogászati klinikánkon 3D panoráma röntgen képek készítésére is lehetőségünk nyílt. Ezzel a módszerrel pácienseink fogazatának részletesebb felmérését érjük el, és a felvételekkel személyre szabott megoldásokat tudunk nyújtani az ellátás során, elérhetővé téve ezt a technológiát az egészségpénztári támogatással rendelkező páciensek számára is.

3. Surgic Pro D + VarioSurg3 szett: két összekapcsolt sebészeti rendszer, mely egyetlen lábkapcsolóval működtethető. Egy vadonatúj lehetőség az implantológiai és sebészeti kezelésekhez a fogászatban. A közös interfész (lábkapcsoló) mindkét rendszert irányítja, ezáltal szinergiát teremt a különböző sebészi folyamatok között. Az eszköz beszerzésével sebészeti, parodontológiai és endodonciás megoldásokat kínálhatunk pácienseinknek, amelyre korábban nem volt lehetőségünk.

Rólunk:

 • Szolgáltatások:

  Implantátum, Konzerváló fogászat, Szájhigénés kezelések, Esztétikai kezelések, Fogpótlás, Szájsebészet, Gyermekfogászat, Fogszabályozó

 • Cím:

  9600 Sárvár, Batthyány u. 41–43.

 • Elérhetőségek:

  Telefon: +36 30 845 5985
  Email: info@thermaldent.hu

Térkép:

Kapcsolat: