Szájhigiénés kezelések

Elengedhetetlen a megfelelő szájhigiénia

Szájhigénés kezelések

Az egészséges szájüreg és fogak alapvető feltétele a megfelelő szájhigiéne elérése, melynek megteremtése és fenntartása a fogorvos utasításai szerint elsajátított tisztítási technikákkal valósítható meg.

Bátran kérje orvosaink segítségét, hogy Ön is egészséges legyen!

Instruálás, motiválás

Orvosaink bemutatják és megtanítják az Ön fogazati státuszának legmegfelelőbb fogmosási technikát, a panaszokat és az íny állapotát figyelembe véve javasolják a legoptimálisabb fogkrém használatát, amelyből próbaterméket is adnak Önnek, hogy otthon kipróbálhassa annak hatékonyságát!

Nagyon fontos a fogközök megfelelő tisztítása, amelyet fogselyemmel és/vagy fogköztisztító fogkefével lehet megvalósítani! A kezelés alkalmával orvosunk bemutatja és megtanítja a termékek helyes használatát, valamint javaslatot tesz, hogy melyik fajta terméket szerezze be!

A rendelőnkben található elektromos fogkefe és a legkorszerűbb fogkrémek segítségével pedig ki is próbálhatja a tanultakat!

Fogkőeltávolítás

Mitől képződik a fogkő?

A fogkő a fogakon maradt lepedék elmeszesedéséből alakul ki, tehát a szájhigiéne javításával jelentősen visszaszorítható.

Hagyományos fogkőeltávolítás során egy ultrahangos eszköz segítségével eltávolítják a fogakon képződött, ínygyulladást és ezáltal ínyvérzést okozó fogkövet.

Professzionális fogkőeltávolítás során egy homokfúvó szerkezet segítségével eltávolíthatóvá válik a minimális fogkő és a fogakat elszínező anyagok (vörösbor, tea, kávé, dohányzás…) által okozott elváltozás.

Mindkét fajta kezelést polírozással kell zárni, melynek célja a finomabb lerakódások és elszíneződések eltüntetése, így a teljesen tiszta fogfelszín elérése.

Lépjen kapcsolatba velünk!

+36 30 845 5985

Kapcsolat

Kezelések

Implantátum

Konzerváló fogászat

Szájhigiénés kezelések

Esztétikai kezelések

Fogpótlás

Szájsebészet

Gyermekfogászat

Fogszabályozás

Munkavégzések

Konzerváló fogászat
Implantátum
Fogpótlás
Esztétikai kezelések
Fogszabályozás